Vernieuwde website Childbirth Network

Op de vernieuwde website van het Childbirth Network beantwoorden we vragen van zwangeren en zorgverleners op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Ook organiseren wij mini-colleges, geven we trainingen en begeleiden we studenten, zodat (toekomstige) professionals op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de beste zorg kunnen geven.

Zorgverleners kunnen bij het Childbirth Network terecht voor de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en praktijk, uitgelegd in duidelijke taal. Verloskundigenpraktijken kunnen zich aansluiten als academische praktijk, wat hen de mogelijkheid geeft mee te denken met de onderzoeksagenda. En AVAG biedt verloskundigen de mogelijkheid om gesubsidieerd een masteropleiding te volgen vanuit het Masterfonds.

De website is hét visitekaartje van onderzoekers. Hier staan hun onderzoeken staan beschreven inclusief de resultaten. Via mini-colleges, artikelen en infographics worden de onderzoeken toegankelijk gemaakt voor zwangeren en (toekomstige) professionals. Docenten en studenten kunnen dit gebruiken voor onderwijsdoeleinden en stages.

Childbirthnetwork.nl maakt de verbinding tussen praktijk, onderzoek en onderwijs, waarbij de zwangere centraal staat. Samen dragen we bij aan de verbetering van de geboortezorg!

Lees meer informatie over het Childbirth Network of neem een kijkje op: www.childbirthnetwork.nl.