De vrouw in haar kracht

Gea Vermeulen neemt na 9 jaar afscheid als directeur van AVAG en afdelingshoofd van Midwifery Science. Zij nodigt u van harte uit voor het mini-symposium dat wij ter gelegenheid daarvan organiseren.

Gea heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor het opleiden van studenten tot de professionals en verloskundig leiders van de toekomst. En voor een geboortezorg waarin vrouwen begeleid worden in het maken van eigen keuzes voor hun zwangerschap en bevalling. De onderzoeksafdeling Midwifery Science is onder haar leiding gegroeid tot een onmisbaar onderdeel van AVAG en is van grote meer-waarde in de verbinding tussen onderzoek, onderwijs en praktijk. Door vrouwen, voor vrouwen. ‘De vrouw in haar kracht’ is dan ook het thema dat zij voor deze middag heeft gekozen.

Mini-symposium

De vrouw in haar kracht

Dinsdag 22 mei, Rosarium, Amsterdam

15.45 - 16.00 uur

Inloop en ontvangst

16.00 - 18.00 uur

Symposium

18.00 - 19.00 uur

Receptie

Sprekers:

dhr. prof. dr. ir. J. (Hans) Brug
mw. dr. mr. A. (Anniek) de Ruijter
mw. P. (Petra) Verdonk, MA, PhD

Gea wil geen cadeaus, maar zou heel blij zijn met een gift aan Mama Cash. Mama Cash bevordert de positie van vrouwen en haar seksuele rechten overal ter wereld. Ze heeft bijvoorbeeld prachtige projecten om de economische zelfstandigheid van vrouwen te bevorderen. Kijk op www.mamacash.org.

Inschrijfformulier

We horen graag of u komt. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier:

© Copyright - Academie Verloskunde 2014