Oratie en symposium Continuïteit in de geboortezorg

Helaas moeten wij u informeren dat als gevolg van COVID 19 (Corona-virus) is besloten om de op 4 juni 2020 geplande oratie van prof. dr. Ank de Jonge te verzetten. Hiermee wordt ook het Symposium “Continuïteit in de geboortezorg – het belang van een vertrouwde zorgverlener” voorafgaand aan de oratie verzet. Het symposium wordt georganiseerd door de afdeling Midwifery Science van Amsterdam UMC en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen.

De nieuwe datum wordt vrijdag 22 januari 2021noteer deze datum alvast in uw agenda!

Verdere informatie volgt in het najaar. Wanneer u op de hoogte wilt blijven, verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen aan events@vumc.nl

Wij hopen op uw begrip en kijken er naar uit u in 2021 te mogen begroeten.

Symposium “Continuïteit in de geboortezorg – het belang van een vertrouwde zorgverlener

Continue begeleiding tijdens de hele zwangerschap, geboorte en kraamperiode leidt tot betere ervaringen van vrouwen en gezondheidsuitkomsten. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ook in Nederland meer vrouwen begeleid worden door zorgverleners die ze kennen? Wat is daarin de rol van de verloskundige, de huisarts en de gynaecoloog?

Leer meer over het hoe en waarom van continuïteit van zorgverlener door experts uit binnen- en buitenland en ga erover met hen in debat.

Oratie en symposium

Continuïteit in de geboortezorg

het belang van een vertrouwde zorgverlener

Vrijdag 22 januari 2021, Rosarium, Amsterdam

10.00-14.45 uur

Symposium

Rosarium, Amsterdam

15.45-16.45 uur

Oratie

Aula, VU Amsterdam

17.00-18.00 uur

Receptie

VU, Amsterdam

Sprekers:

mrs. prof. H. (Hannah) Dahlen

mw. prof. dr. C. (Christianne) de Groot

mw. prof. dr. M. (Marjolein) Berger

mrs. prof. S. (Soo) Downe

Ank wil geen cadeaus, maar zou heel blij zijn met een gift aan Stichting Awinbono. Deze stichting doet verloskundig werk in Noord-Ghana en is bezig om een kliniek op te zetten. De stichting is opgericht door een Nederlandse verloskundige en haar Ghanese man. Meer informatie over deze stichting vind je op www.awinbono.nl.

Ben jij verloskundige (in opleiding) en wil je graag naar het buitenland voor werk of studie? Maak nu kans op een reisbeurs van maximaal 5000,- !

Ter gelegenheid van de benoeming van Ank de Jonge tot hoogleraar Verloskundige Wetenschap worden voor verloskundigen (in opleiding) drie reisbeurzen van maximaal € 5000,- ter beschikking gesteld door de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG). 

Inschrijven

Meer informatie over inschrijven volgt.

© Copyright - Academie Verloskunde 2014